DEWALT DXGNI20E INVERTER BENZINE GENERATOR 2000W

De DEWALT DXGNi20E beschikt over geavanceerde invertertechnologie die schoon, stabiel en constant vermogen levert, wat essentieel is voor gevoelige apparaten zoals computers, tablets en smartphones. 

 

De DEWALT Inverter Generator Benzine 2000 Watt DXGNi20E is een krachtige en betrouwbare generator voor gebruik in een breed scala aan toepassingen. Met een nominaal vermogen van 1800 watt en een piekvermogen van 2000 watt biedt deze generator voldoende energie om apparaten en gereedschappen te laten werken op bouwplaatsen, op de camping of voor noodgevallen. 

 

Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de DEWALT DXGNi20E maakt hem gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. De stroomgenerator is voorzien van een praktische draagbeugel en weegt slechts 22 kg. De unit is voorzien van een duurzame en betrouwbare benzinemotor die stil en efficiënt werkt en een lange looptijd biedt voor continu gebruik. 

 

De DEWALT Inverter Generator Benzine 2000 Watt DXGNi20E is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Het apparaat heeft zowel een olietekortbeveiliging als een overbelastingsbeveiliging om een lange levensduur en een betrouwbare werking te garanderen. Het onderhoud is minimaal en de robuuste constructie van het apparaat maakt het bijzonder duurzaam en betrouwbaar. 

 

Samengevat, de DEWALT Inverter Generator Benzine 2000 Watt DXGNi20E is een uitstekende generator voor gebruik op bouwplaatsen, op de camping of voor noodgevallen. Met zijn prestaties, betrouwbaarheid en eenvoudige bediening is deze generator de ideale oplossing voor mobiele stroombehoeften. 

 

Bijzondere eigenschappen

 

Eco-modus

Het motortoerental past zich automatisch en nauwkeurig aan de overeenkomstige belasting aan. Met de automatische motortoerentalregeling bespaart u brandstof, verlengt u de levensduur van de motor en verlaagt u de geluidsemissie. 

 

Lage oliebescherming

Onze automatische uitschakeling bij laag oliepeil voorkomt motorschade. Daalt het oliepeil tot een kritiek niveau, dan schakelt het apparaat automatisch uit. 

 

Overbelastingsbeveiliging met automatische uitschakeling

De praktische overbelastingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat bij een te hoge belasting automatisch uitschakelt. 

 

Stille werking

De stille werking overtuigt zelfs geluidsgevoelige klanten. Geluiddempers en de geluiddichte behuizing verminderen het bedrijfsgeluid van uw apparaat aanzienlijk. 

 

DC-uitgang

De DC-uitgang 12 V met 8,3 A om een accu op te laden en de twee 5 V USB-uitgangen bieden je de flexibiliteit die je nodig hebt. 

 

Lichtgewicht

De lichtgewicht constructie reduceert het gewicht tot een absoluut minimum. Hierdoor neem je het toestel gemakkelijk en handig overal mee naartoe. 

 

Specificaties

  • EAN: 8435528162879
  • Gewicht: slechts 22 kg
  • 2000 watt maximaal vermogen
  • 1800 watt continu vermogen
  • Handmatig start 
  • Zeer stil met slechts 55 dB(A)/7m
  • Pure Sine-technologie (TSW)
  • ECO-modus voor brandstofbesparing
  • Afmetingen: 33,5 x 49,8 x 45,9 cm (B x L x H) 

€ 3.388,00

  • Beschikbaar