Over ons

Onze klanten vertrouwen op onze kwaliteit, kennis en flexibiliteit


Wij zijn een groothandel in gereedschappen en machines met een groot online assortiment aan unieke producten met allemaal een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben een obsessieve focus voor klanttevredenheid en proberen ons altijd in de klant te verplaatsen. 

 

Onze visie is op afstand online gereedschap kopen hoeft zeker niet afstandelijk te voelen. Dus als jij voor 22:30 uur besteld, dan kun je de volgende dag één van onze bussen verwachten. Hoogstpersoonlijk en altijd razend snel geleverd !

 

BAMU Gereedschappen is in 2008 voortgekomen uit verschillende bedrijven. Wij zijn een primaire distributeur voor diverse bekende merkbedrijven die op onze verkoop, marketing en distributie rekenen.

 

Compleet met EDI bestellen en factureren, pallet & bulkopslag, picken en verpakken en pakket & pallet leveringen. wij bieden een continue stroom van nieuwe en innoverende producten om onze klanten te helpen met groeien.

 

Wij zijn daardoor een leverancier geworden van grote retail- en handelsbedrijven in Europa.

 

Wij hebben een ruim netwerk van Europese, Amerikaanse en Aziatische fabrikanten met innovatieve producten, competitieve prijzen en uitstekende service: Een zeer krachtige combinatie.